Jdi na obsah Jdi na menu
 


Recepty

Pro své dorty používám jen ty nejkvalitnější suroviny, žádné umělé náhražky.

Korpusy jsou bez nebo s minimem prášku do pečiva.

Krémy mají lehounký šlehačkový základ, nebo jsou připravené z odlehčeného máslového krému. Ráda využívám sezónní čerstvé ovoce, mimo sezonu mražené nebo kompotované.

V chuťových variacích se nekladou meze fantazii. Ať už je to klasika - vanilka, čokoláda, jahoda, nebo trocha exotiky ve formě pistácií, pomerančů nebo cappuccina. Už jste například někdy ochutnali dort naplněný čokoládovou šlehačkou s višněmi naloženými v rumu? Nebo co takhle kombinace banánové šlehačky s čokoládovými křupínkami? Nebo tvarohovo-šlehačkovou náplň s broskvemi? Umíte si představit, jak se děti olizují po krému, který chutná jako pribiňáček a je připravený pouze z tvarohu a karamelizovaného mléka bez jakýchkoli umělých přísad?

U čokoládových dortů používám kvalitní belgickou čokoládu s vysokým podílem kakaové hmoty.

 

Rubriky

Krémy

Příspěvků: 0

Korpusy

Příspěvků: 0